Drama, lies and tears cheers to the teenage years.

Hei søtiser!

Overskriften sier vel seg selv? Som dere sikkert har merket så er ungdomalderen et rent helvette. Det med at folk hele tiden må se bra ut og må være best... Det er rett og slett noe av det verste jeg veit! For å være helt ærlig så er jeg også veldig opptatt av det her med utseende o.s.v, men jeg ser ikke ut som jeg vil. Men det har jeg lært meg selv å respektere, jeg ser ut som jeg ser ut uansett. Vær glad for den du selv er.

be yourself everyone else is taken

Selvom den teksten er sann.. Er den ikke utrolig orginal? Den er overalt, og folk skriver den på f.eks facebook, twitter o.s.v. Og uansett, folk skriver den for å være som alle andre, påstår at de er seg selv og vil være seg selv? Det er utrolig få tenåringer som vil være seg selv. Det er også slik at.. Og noen har vært en annen person så lenge... At en selv glemmer hvem man egentlig er.

Drama;
Det er så utrolig mye drama et det er fælt, folk skal blande seg i absolutt alt. Er det ingenting som er privat lenger? Det finnes ikke EN person som ikke lager drama, men det er greit med noe drama... Når det har en mening og ikke alle blander seg inn, men nå er det forskjellige typer drama.

*De som lager drama fordi de ikke har selvsikkerhet
*De som lager drama fordi de har lyst
*De som lager drama fordi de vil ødelegge andres liv

Det finnes veldig mange typer, men jeg tok bare et par stykker nå så dere skjønner hva jeg sikter til.
Det med å ødelegge andres liv er så ille, den personen som våger å prøve noe slikt må være helt skutt i hue?
Jeg kan skrive mer om dette senere hvis dere vil.

Lies;
Det med å lyve er egentlig ganske normalt, en løgn her og der gjør vel ingenting? En slik løgn som f.eks "det var ikke jeg som kasta ballen". En sånn løgn er ikke så ille, ikke egentlig. Men det med å lyve til sine nærmeste venner, det med å baksnakke alle. Absolutt alle, det med å være en så fæl person... Det er det jeg snakker om nå.
At folk kan være så falske at de går bakryggen din baksnakker deg til den du liker, dine nærmeste venner, o.s.v
Hvis man er en sånn person så får man ikke gjort noe med det, men man skal alltid stå for det man sier! Uansett hvor dumt det er. Og etter å ha baksnakka så mye si; "Jeg har aldri baksnakke deg jeg?!"
Det er så falskt.

I love listening to lies when i know the truth..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits